Commentaren: 7
 • #7

  Anoniem (woensdag, 21 april 2021 11:50)

  Wat ben ik Freya dankbaar. Door haar rustige benadering en fijne vraagstelling ben ik tot nieuwe inzichten van mij zelf gekomen. Dit geeft mij zoveel meer rust in mijn dagelijkse ritme. Binnen Freya haar fijne coachingsruimte voel je je helemaal op je gemak. Een moment van rust. Freya kan samen met jou op zoek gaan naar wat voor jou belangrijk is en wat er voor jou toe doet. Ben jij op zoek naar de juiste balans in jou leven. Daar kan Freya je zeker bij helpen! Ik ben jou heel erg dankbaar Freya.

 • #6

  Anoniem (dinsdag, 16 maart 2021 10:52)

  Heb twee mooie sessies mogen meemaken, die voor mij inzicht en rust gaven. Door volledig jezelf te kunnen zijn bij Freya, is me dat gelukt, dankjewel daarvoor!

 • #5

  Anoniem (zondag, 28 februari 2021 17:24)

  Bij Freya voelde ik me gelijk op mijn gemak. Een fijne rustige omgeving, er was een gemoedelijke sfeer. Samen zijn we op zoek gegaan en kwamen tot de kern. Freya blijft rustig en stelt de juiste vragen. Met meer inzichten en adviezen ga ik met vertrouwen de toekomst tegemoet.

 • #4

  Anoniem (maandag, 22 februari 2021 19:38)

  In januari ben ik bij Freya geweest met een hulpvraag.
  Door haar open vragen, rustige benadering en fijne oefeningen kwamen we heel goed tot de kern. Ik voelde me volledig veilig bij Freya, die wisselwerking was heel positief.
  Het heeft me inzicht gegeven in mijn blokkade en handvaten en ruimte om me weer vrij te voelen!

 • #3

  Anoniem (maandag, 25 januari 2021 10:02)

  Onze dochter zat niet lekker in haar vel, daarom contact gezocht met Freya. Met maar 3 x een meeting (zelfs één via beeldbellen in tijden van de lockdown, wat prima werkte) gaf m'n dochter al aan, dat het niet meer nodig was. Ik kan ook daadwerkelijk het verschil merken bij onze dochter, minder driftbuien, weinig tot geen paniekaanvalllen meer tijdens het slapen gaan...
  Freya stelde onze dochter op haar gemak. Ze liet haar weten dat alles wat er gezegd zou worden tussen hen bleef en dat ze niets hoefde te doen wat ze niet wilde. Zo wilde m'n dochter graag dat ik bij de gesprekken aanwezig was en dat is ook nooit een probleem geweest. Hoewel onze dochter het spannend vond alleen (ik ben een half uurtje weg geweest) in gesprek te gaan met Freya is dat de laatste keer wel gelukt en ging dit heel natuurlijk...Ze neemt de tijd en heeft onze dochter en soms met wat input van mij, gericht kunnen helpen met de problemen waarmee onze dochter zat. Wij bedanken haar zeer en weten dat we altijd terug kunnen komen, mocht dit nodig zijn.

 • #2

  Anoniem (donderdag, 02 juli 2020 15:23)

  ''We hebben Freya benaderd voor onze dochter van zes jaar oud. Normaliter een spring-in-‘t-veld die lekker in haar vel zit. Toch hadden wij Freya ‘even’ nodig. Met Freya haar praktische tips konden wij als ouders gelijk aan de slag en we merkten na een aantal dagen al verschil.
  We zagen ons kind heel duidelijk reageren op Freya haar tips.

  Freya geeft aan dat een aantal tips tijd nodig hebben. Na een aantal dagen kunnen wij al zeggen dat de tips een hele positieve invloed hebben op onze dochter''.

 • #1

  Anoniem (dinsdag, 14 april 2020 21:35)

  "Door de persoonlijke manier van werken en benadering, kreeg ik al heel snel een veilig en vertrouwd gevoel.
  Hierdoor heb ik écht de kans gekregen om er voor 100% voor te gaan!
  Dit heeft mij veel goede inzichten gegeven, heb ik heel veel geleerd en heb ik mezelf weer terug gevonden, en daar ben ik haar ontzettend dankbaar voor, want dat voelt als een mooi cadeau!
  Ze is een keigoede in haar werk, voelt precies aan wat er nodig is en speelt daar goed op in.
  Mocht er nog wat op mijn pad komen, zou ik zeker teruggaan. Een absolute aanrader!"